#
0

La Diputació inverteix 50.000 euros a adequar i millorar l'accessibilitat de l'Ajuntament de Torre d´en Besora

La Diputació de Castelló destinarà una inversió de 50.000 euros a adequar i millorar l'accessibilitat de l'edifici de l'Ajuntament de Torre d´en Besora. Amb açò, el Govern Provincial atén la petició del consistori d'aquest municipi que afrontarà en breu les obres amb el finançament íntegre per part del Govern Provincial.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha signat amb l'alcalde de Torre d´en Besora, David Vicente Segarra, el conveni de col·laboració que articula aquesta actuació provincial. “Aquesta actuació permetrà a Torre d´en Besora tenir un ajuntament accessible a tots els ciutadans, permetent millorar amb açò el servei que presta a tots els seus veïns. Aquesta actuació és un exemple més del treball diari que duem a terme de la mà dels ajuntaments de la província, atenent les seues preocupacions que són les nostres i generant línies d'actuació per a resoldre els seus problemes per a, en definitiva, promoure la millora de serveis en tots els municipis”.

El president ha visitat l'edifici i conegut en primera persona l'actuació que es va a dur a terme amb tal d'adaptar les seues instal•lacions a l'accés de persones amb mobilitat reduïda. “Si volem una província que avança amb tots els seus veïns, hem d'articular actuacions que garantisquen l'accés de persones amb discapacitat als edificis públics, incloent els de els pobles més xicotets. Perquè treballem precisament a promoure la igualtat d'oportunitats i la qualitat de vida per a tots els castellonencs, independentment d'on trien viure”.

Impulsar oportunitats dels pobles més xicotets
El compromís de la Diputació de Castelló amb impulsar la igualtat d'oportunitats perquè qualsevol castellonenc compte amb els mateixos serveis independentment de la zona de la província en la qual haja triat residir porta al Govern Provincial a portar a mantenir un proper seguiment de les necessitats plantejades especialment pels municipis més xicotets i amb menys recursos, com és el cas de Torre d´en Besora.

Etiquetes